Är det dags för renovering hemma? Idag vill många göra sin renovering själva, vilket kräver rätt utrustning och material. Med hjälp av specialiserade verktyg blir renoveringsarbetet enkelt att utföra.

När du väljer Makita verktyg får du ett stort sortiment att välja mellan, vilket är en fördel för varje renoveringsprojekt. Vid en renovering kan det krävas slipmaskiner, skruvdragare, spikpistol och mycket mer. Alla dessa verktyg kan du hitta hos Makita, som är den ledande tillverkaren av elhandverktyg i världen.

Renovera effektivt med verktyg från Makita

Genom att renovera ditt hus kan du höja värdet skriver Dagens Nyheter. Du kan renovera badrummet, bygga nytt trädäck eller måla över fondväggar. Det klokaste är att dela upp stora renoveringsprojekt i mindre delar. Om du känner att något kan vara för stort att göra själv är det bäst att diskutera projektet med en hantverkare först, eller en annan hemmasnickare.

Äldre byggnader och verktygens vikt

Makita är marknadsledare på sitt område, därför är det tryggt att välja verktyg därifrån. Företaget kommer från Japan och bedriver verksamhet i länder från hela världen, med över 40 dotterbolag. Verktygen används av professionella snickare, byggnadsarbetare och specialister. Makita har en ständigt pågående produktutveckling som syftar till att minska buller och vibrationer, vilket gör dem till ett bra val även för den som renoverar själv. Även äldre hus går att förändra mycket så att de passar ägarens smak. Familjen Glimskog har renoverat ett sextiotalshus så att det blir levande och personligt. Catharina Glimskog berättar i Sydsvenskan om hur hon har förverkligat sin dröm.

– Färg är ett otroligt bra sätt att förnya med enkla medel och jag älskar att förändra, ofta, säger Catharina och skrattar. Nu blev det gröna och blå väggar men nästa gång ni kommer hit kan de vara gula och rosa.